ADRI EN ZOON YERSEKE

  • 5-29-2019
Adri en Zoon - Mucon Project
Adri en Zoon - Mucon Project Food
Mucon Project Food - Adri en Zoon
Mucon Project - Food
Snelroldeur Mucon Foodsave

ADRI EN ZOON YERSEKE

Oplevering Juli 2019
Locatie Yerseke, Zeeland
Opdrachtgever Bouwbedrijf Schrijver

Na een verbouwing van het kantoor werd het ook tijd voor een verbouwing van het bedrijfsgedeelte gedeelte van het bedrijf. Adri & Zoon is een totaalleverancier van vis-, schaal- en schelpdieren. Door de uitbreiding voegt het bedrijf onder andere een grote vis fileerderij en een uitgebreid logistiek gedeelte toe aan haar locatie. Hiervoor werden de huidige productiehal, expeditie en de oude kantoren gesloopt en opnieuw gebouwd. Ook werden de kleedruimtes en de kantine vergroot. Een totale uitbreiding van 4500 m┬▓.
Tijdens de verbouwing heeft Mucon de sandwichpanelen inclusief zetwerk geleverd en gemonteerd voor de wanden, plafonds en verdiepingen. Ook zijn een groot aantal snelroldeuren, vriesdeuren en koeldeuren geïnstalleerd. Naast onze hoofdopdracht hebben ze opdracht gekregen voor een ijsbunker. Deze is gemaakt met 200 en 150 mm panelen inclusief vriesdraaideur en een luik.

Een duurzame uitbreiding welke bekroond is met een BREEAM-NL certificaat. De hoofdaannemer, bouwbedrijf Schrijver, heeft voor dit project een team samengesteld van partijen waarbij eigen processen ook zo duurzaam mogelijk ingericht zijn. Door de juiste keuze in leveranciers, materialen, onderaannemers, dagelijks overleg op de bouw en het gebruik van BIM zijn alle mogelijke BREEAM certificaten op het gebied van nieuwbouw en renovatie behaald met een score van 77%.

ROYAL VAN LENT

In het Westelijk haven gebied van Amsterdam bouwt Mucon aan een scheepswerf voor Royal van Lent.

SLAGERIJ KALDENBERG

In 2015 realiseerde Mucon een centraal gelegen productielocatie voor Slagerij Kaldenberg.

INDOOR SKIHAL ASPEN

In 7 maanden bouwde Mucon deze indoor skipiste van 250 meter lang en 50 meter breed.

ONZE KLANTEN

CONTACT

Met het versturen van dit formulier stemt u in met onze privacy voorwaarden


BREDA

Neerloopweg 36
4814 RS Breda

076-5022596

info@mucon.nl

VARSSEVELD

Oude Doetinchemsweg 21
7051 DZ Varsseveld

076-5022596

info@mucon.nl