CHEFS CULINAR

  • 10-7-2021
Chefs Culinar - Mucon Project
Chefs Culinar - Mucon Project
Chefs Culinar Mucon Project
Chefs Culinar - Mucon Project
Chefs Culinar - Mucon project

CHEFS CULINAR

Oplevering September 2021
Locatie Nijmegen, Gelderland
Opdrachtgever Wijnen Bouw Horst BV

Chefs Culinar is een Duitse onderneming en sinds 2011 actief in Nederland. Sinds 2014 heeft het bedrijf een Nederlandse locatie in Nijmegen. Begin 2020 is de verbouwing en uitbreiding van de locatie van start gegaan. Verdeeld over drie vloerniveau’s komt er een geconditioneerde expeditie, koel-, vries- en DKW opslag. Verwerking, productie en opslag voor vlees en gevogelte en een gedeelte voor de verwerking, productie en opslag van vis.

Met uitzondering van de kantoren, hebben we alle ruimtes gecreëerd. In twee verschillende fases verdeeld over 1,5 jaar hebben we alle plafonds en binnenwanden gemonteerd. Ook alle deuren en ramen in het pand zijn door ons geleverd en geïnstalleerd.

Fase 1 bestaat uit de expeditie, opslag en het vlees en gevogelte gedeelte. Op de begane grond is een geconditioneerde expeditie met aansluitend een koelcel, een vrieshal en een DKW opslag. Op de eerste verdieping is het productie- en verwerkingsgedeelte van vlees en gevogelte inclusief kratten was lijn. In Fase 1 is 14.000 m² aan panelen gemonteerd, zijn 37 snelroldeuren gemonteerd en maar liefst 70 koel- en vriesdeuren.

Fase 2 bestaat uit het productie en verwerkingsgedeelte voor vis. Hier zijn verschillende werkruimtes gemaakt en opslag voor het eindproduct. In deze fase is nog eens 2.700 m² aan panelen gemonteerd, 12 snelroldeuren en 40 vries- en koeldeuren.

 

 

ROYAL VAN LENT

In het Westelijk haven gebied van Amsterdam bouwt Mucon aan een scheepswerf voor Royal van Lent.

SLAGERIJ KALDENBERG

In 2015 realiseerde Mucon een centraal gelegen productielocatie voor Slagerij Kaldenberg.

INDOOR SKIHAL ASPEN

In 7 maanden bouwde Mucon deze indoor skipiste van 250 meter lang en 50 meter breed.

ONZE KLANTEN

CONTACT

Met het versturen van dit formulier stemt u in met onze privacy voorwaarden


BREDA

Neerloopweg 36
4814 RS Breda

076-5022596

info@mucon.nl

VARSSEVELD

Oude Doetinchemsweg 21
7051 DZ Varsseveld

076-5022596

info@mucon.nl