• BREAAM-NL |
  • BIM |
  • QUADCORE

CONDITIES

  • 7-23-2018
Mucon-Condities

CONDITIES

Een groot of klein project, een goede samenwerking met de klant staat voorop bij Mucon. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de verwachtingen van samenwerkende partijen worden afgesproken. Mucon heeft 6 condities opgesteld, hierdoor weet de klant waar zij aan toe is bij een samenwerking met Mucon. Gewoon zeker.

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Op tijd. Binnen budget. Daar hoeven we heus geen bos bloemen voor te krijgen, want dit is het effect van een succesvolle onderlinge samenwerking. Gebaseerd op vertrouwen en vakmanschap. Voor het werk, tijdens het werk, als het project is afgerond en de installatie in gebruik is genomen.

GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF

Dat u als opdrachtgever blij verrast bent, daar gaan we voor natuurlijk. Bij elk project doen we ons uiterste best om werkvoorbereiding, montage ter plaatse en (eind-) controle goed op elkaar af te stemmen. Wachten tot een dag voor de oplevering, da's niks voor Mucon. Ook niet voor u, toch?

OOG VOOR DETAIL

Details maken de oplossing, denken wij. De ene oplossing is de andere niet. Het verschil zit 'm in de details. Zo bepalen we per project welke details het beste passen bij de specificaties, het gebruiksgemak en... vooral bij de dagelijkse praktijk van uw bedrijf. Want het draait niet zozeer om techniek, maar om mensen die uw project in gebruik nemen en er hun werk doen.

IN PRINCIPE KAN HET

Een koelcel op de maan? Een bijzondere routing in een distributiecentrum? We roepen niet zo snel dat het onmogelijk is. We denken graag na over alternatieven en vergeten niet dat het ook gebouwd moet worden.

KORTE EN DIRECTE LIJNEN

Kort en krachtig. Weten met wie je van doen hebt. Wij kennen de opdracht; u kent de projectleider. Dat persoonlijke, dat is Mucon. Omdat we kort op de bal zitten en gaan voor open en eerlijke communicatie, krijgen we samen meer voor elkaar.

HANDS-ON WERKWIJZE

Wij houden van praktisch. En we vergeten nooit dat twee er meer zien dan één. Onze vakmensen krijgen de ruimte om hun werk goed te kunnen doen. In Etten Leur of Varsseveld, maar ook ter plaatse bij een project. Goed overleg, maar wel met opgestroopte mouwen.

ONZE KLANTEN

CONTACT

Met het versturen van dit formulier stemt u in met onze privacy voorwaarden


BREDA

Neerloopweg 36
4814 RS Breda

076-5022596

info@mucon.nl

VARSSEVELD

Oude Doetinchemsweg 21
7051 DZ Varsseveld

076-5022596

info@mucon.nl