• BREAAM-NL |
  • BIM |
  • QUADCORE

DEUREN

  • 7-23-2018
Deuren Mucon

DEUREN

Mucon biedt een groot assortiment vriesdeuren, koeldeuren, termofrost deuren, bedrijfsdeuren en pendeldeuren aan. In diverse uitvoeringen zoals draaideuren en schuifdeuren. Een vraag over onze deuren, een deur nodig of slecht een onderdeel hiervan? Neem gerust contact op.

Bedrijfsdeuren

Mucon levert diverse bedrijfsdeuren. De bedrijfsdeur is geschikt voor ruimtes waar hygiëne van belang is, dit kan zijn in een toiletruimte, kantoorruimte, etc. Deuren zijn in kunststof en in RVS te bestellen in diverse kleuren. Ook is de keuze in schuifdeur of draaideur aanwezig en is het mogelijk om een dubbele bedrijfsdeur te leveren. 

Pendeldeuren

Pendeldeuren zijn ideaal voor de afsluiting van ruimtes met veel in- en uitgaand verkeer. Deze deur is ideaal als een snelroldeur nog niet noodzakelijk is. De zelfsluitende scharnieren verhogen het gebruiksgemak. Pendeldeuren zijn in een groot aantal verschillende soorten en maten beschikbaar en er kan gekozen worden uit 9 kleuren. Ook zijn er diverse opties zoals stootbumpers te bespreken.

Termofrost deuren

Er zijn diverse situaties denkbaar waarbij het product in de vries of koelcel wel in beeld moet zijn. Denk aan koelingen bij tankstations, supermarkten of apotheken. Een Termofrost deur is hiervoor een passende oplossing. Zo behouden de producten wel de juiste temperatuur en zijn ze toch te zien voor het gewenste publiek. Mucon beschikt over een assortiment deuren van diverse afmetingen, zodat deze past bij elke vriescel. Deze glazendeuren zijn makkelijk in gebruik en onderhoudsvriendelijk. Er kunnen opties toegevoegd worden zoals een anti condens folie en LED verlichting.

Koeldeuren

Koeldeuren van Mucon zijn in tal verschillende uitvoeringen te bestellen. Koeldeuren behouden een minimale temperatuur van 0°C en een maximale temperatuur van +25°C. Koeldeuren zijn te bestellen in schuif- en draaivarianten en kunnen geleverd worden met diverse extra opties. Denk hierbij aan materiaal, (nood)openers, sloten, kleuren, coating etc.

Vriesdeuren

Net als onze koeldeuren zijn ook de vriesdeuren te bestellen in draai- en schuifdeuren. Vriesdeuren hebben een temperatuurbereik van -30°C tot +25°C en worden geleverd in diverse diktes. Vriesdeuren zijn te bestellen met een aantal extra opties zoals; automatisering, verwarming rondom de rubbers, sloten, coatings, etc.

Snelroldeuren

Een uitgebreid assortiment snelroldeuren zodat er altijd een deur is die bij uw project past. Snelroldeuren kunnen ingezet worden tegen energieverlies in zowel koel-, vries of bedrijfsruimtes. De snelroldeuren van Mucon zijn volledig te personaliseren naar uw bedrijf. Er zijn verschillende opties voor personalisatie van de deuren.

✔  Een bedrijfslogo   ✔  Een afbeelding  ✔  Een raamstrook  ✔  RVS afwerking  ✔  Diverse bedieningsmogelijkheden  ✔  Anti condens doek


Mucon werkt samen met de volgende leveranciers. 
Metaflex, SALCO, MTH, BMP, Ehrenfels en Grothaus  

ONZE KLANTEN

CONTACT

Met het versturen van dit formulier stemt u in met onze privacy voorwaarden


BREDA

Neerloopweg 36
4814 RS Breda

076-5022596

info@mucon.nl

VARSSEVELD

Oude Doetinchemsweg 21
7051 DZ Varsseveld

076-5022596

info@mucon.nl