Mucon Benelux B.V.

Moment!

Bezig met laden...

Chefs Culinar

Chefs Culinar is een Duitse onderneming en sinds 2011 actief in Nederland. Sinds 2014 heeft het bedrijf een Nederlandse locatie in Nijmegen. Begin 2020 is de verbouwing en uitbreiding van de locatie van start gegaan. Verdeeld over drie vloerniveau’s komt er een geconditioneerde expeditie, koel-, vries- en DKW opslag. Verwerking, productie en opslag voor vlees en gevogelte en een gedeelte voor de verwerking, productie en opslag van vis.

Met uitzondering van de kantoren, hebben we alle ruimtes gecreëerd. In twee verschillende fases verdeeld over 1,5 jaar hebben we alle plafonds en binnenwanden gemonteerd. Ook alle deuren en ramen in het pand zijn door ons geleverd en geïnstalleerd.

Fase 1 bestaat uit de expeditie, opslag en het vlees en gevogelte gedeelte. Op de begane grond is een geconditioneerde expeditie met aansluitend een koelcel, een vrieshal en een DKW opslag. Op de eerste verdieping is het productie- en verwerkingsgedeelte van vlees en gevogelte inclusief kratten was lijn. In Fase 1 is 14.000 m² aan panelen gemonteerd, zijn 37 snelroldeuren gemonteerd en maar liefst 70 koel- en vriesdeuren.

Fase 2 bestaat uit het productie en verwerkingsgedeelte voor vis. Hier zijn verschillende werkruimtes gemaakt en opslag voor het eindproduct. In deze fase is nog eens 2.700 m² aan panelen gemonteerd, 12 snelroldeuren en 40 vries- en koeldeuren.

Chefs Culinar
  • Voltooiing: September 2021
  • Locatie: Nijmegen, Gelderland
  • Klant: Wijnen Bouw Horst BV

Chefs Culinar in vogelvlucht!

Gerelateerde projecten

De Vegetarische Slager Breda
De Vegetarische Slager Breda
Een verbouwingsproject in 2017 voor de vegetarische slager. De aangekochte loods in Breda diende omgebouwd te worden tot fabriek en testlab voor vlees vervangende producten.
Bakkerij Mestrom Geleen
Bakkerij Mestrom Geleen
Van een bestaande loods, naar een compleet nieuwe productie locatie. Voor bakkerij Mestrom hebben we een volledig nieuwe bakkerij locatie gecreeerd. Op deze locatie zijn o.a. ‘koude’ ruimtes voor banket en opslag en ‘warme’ ruimtes voor de bakkerij en opslag.
Adri en Zoon Yerseke
Adri en Zoon Yerseke
Na een verbouwing van het kantoor werd het ook tijd voor een verbouwing van het bedrijfsgedeelte gedeelte van het bedrijf. Adri & Zoon is een totaalleverancier van vis-, schaal- en schelpdieren.
Slagerij Maison Moes Breda
Slagerij Maison Moes Breda
Deze slagerij en traiteur uit Breda gaat na 30 jaar haar vertrouwde winkel verlaten. Ze verhuizen naar een nieuw pand om de hoek. Dit pand bestaat uit twee delen; de winkel en het atelier.

Onze klanten

Contact met Mucon

Interesse in één van onze producten en/of projecten? Stel deze vrijblijvend via ons contactformulier.

*
*
*
*