DE SPECIALIST IN HET BOUWEN VAN GECONDTIONEERDE RUIMTES

ONZE PRODUCTEN
  • BREAAM-NL |
  • BIM |
  • QUADCORE

OVER ONS

  • 7-23-2018

WAT DOET MUCON BV?

Mucon is dagelijks bezig met de realisatie van projecten waarbij een thermische schil nodig is. Sinds Mucon in 1998 is gestart hebben we al vele mooie en uitdagende projecten mogen realiseren. Deze projecten voert Mucon uit in opdracht van klanten uit uiteenlopende sectoren. Van koel- en vriescellen voor bekende partijen in de foodsector tot een indoor skibaan of een compleet distributiecentrum. Het maakt voor Mucon dan ook niet uit hoe groot of klein de opdracht is, we bespreken graag samen de mogelijkheden en opties.

“Daar waar de theorie ophoud en de situatie om andere oplossingen vraagt dan hetgeen wat op tekening staat zijn het onze mensen die, met oog voor kwaliteit en de bewaking van de thermische schil, het probleem oplossen. Ook wanneer de planning of de opdracht wijzigt stelt ons personeel zich flexibel op om samen naar een oplossing te zoeken.”

Kees de Jong (algemeen directeur)


Mucon werkt samen met verschillende leveranciers uit de Kingspan groep. Daarnaast werken we samen met gerenommeerde partijen voor de levering van geïsoleerde draai-, schuif- en snelroldeuren.

Naast het bouwen van nieuwe panden, de bouw van nieuwe koel- of vriescellen, verbouwingen of installatie van deuren voert Mucon ook service en onderhoudswerkzaamheden uit. Door service en onderhoud uit te voeren, wordt de levensduur van de producten gemaximaliseerd. Persoonlijk contact en korte lijnen staan voorop bij Mucon. Na oplevering van een project of afronding van montage, neemt u gemakkelijk contact op met een van onze medewerkers voor vragen of onderhoud.

Maar Mucon bouwt niet alleen, ook adviseert Mucon over duurzaam bouwen. Bent u benieuwd wat een BREEAM-certificering inhoudt of stelt u graag een BIM bouwteam samen? Mucon denkt graag met u mee. Wilt u meer weten over onze producten, projecten of de mogelijkheden bij Mucon? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op!

SKI HAL ASPEN

Een ski hal bouwen binnen 7 maanden, voor Mucon is dit geen probleem! Het gehele pand is gebouwd met isolatiepanelen.

AGRO MERCHANTS URK

In Urk zijn voor de uitbreiding van Agro Merchants twee grote vrieshallen gebouwd met aangrenzend 2 verdiepingen.

DJ VISSER TULPENBOLLEN

Voor dit bedrijf dat actief is in op de bloemenmarkt, realiseerde Mucon 5 bewaar- en bewortelingscellen voor tulpenbollen.

ONZE KLANTEN

CONTACT

ETTEN-LEUR

Pauvreweg 7
4879 NA Etten-Leur

076-5022596

info@mucon.nl

VARSSEVELD

Oude Doetinchemsweg 21
7051 DZ Varsseveld

076-5022596

info@mucon.nl