• BREAAM-NL |
  • BIM |
  • QUADCORE

PROFIELEN

  • 7-23-2018
Profielen.png

PROFIELEN

Profielen maken uw project af en zorgen er voor dat u op een eenvoudige manier kan voldoen aan de hygiëne eisen. Mucon heeft een assortiment binnenhoek-afwerkingen, vloerprofielen, wand-vloerafwerking en luxe beschermlijsten. Daarnaast zijn op aanvraag diverse profielen beschikbaar.

Binnenhoekprofielen worden aangeleverd in zowel PVC als hard kunststof. Gekozen kan worden uit kwartrondprofielen, binnenhoek in 2-weg en 3-weg profiel en een buitenhoek 2-weg profiel. 

Wand en vloerafwerkingen ten behoeve van koelcelen, laboratoria en voedingsindustrie. Door het plaatsen van een kwartrondafwerking wordt op een eenvoudige manier gedacht aan de hygiëne-eisen. Deze afwerking is een plint die tegen de wand geplaatst word, en kan afgewerkt worden met binnen- en buitenhoekprofielen.

Luxe beschermlijsten worden tegen de wand geplaatst en hebben een onzichtbare bevestiging. De beschermlijsten worden onder andere gebruikt in schone ruimtes, ziekenhuizen, koelcellen en ruimtes waar voedsel opgeslagen wordt. De lijsten hebben een hoge schokbestendigheid en het profiel is volledig waterdicht.

Ook zijn bij Mucon diverse profielen op aanvraag beschikbaar. Bijvoorbeeld als u een profiel in een andere kleur dan wit wilt bestellen. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!

ONZE KLANTEN

CONTACT

Met het versturen van dit formulier stemt u in met onze privacy voorwaarden


BREDA

Neerloopweg 36
4814 RS Breda

076-5022596

info@mucon.nl

VARSSEVELD

Oude Doetinchemsweg 21
7051 DZ Varsseveld

076-5022596

info@mucon.nl