Mucon Benelux B.V.

Moment!

Bezig met laden...

Sligro Deventer

Wat een prachtige nieuwe locatie van Sligro. Langs de A1 bij Deventer staat het nieuwe bezorg- en distributiecentrum van SligroFoodgroup. De locatie zal het centrale distributiepunt worden voor oost en midden Nederland. Er is gebouwd volgens de nieuwste duurzaamheidseisen, daarmee hoopt Sligro het BREEAM-NL ‘outstanding’ te behalen.

Het pand is in totaal 23.400m² groot en  bestaat uit onder andere een gekoelde expeditie van 6.200m² met 39 los- en laaddocks, een vriescel van bijna 4.500 m² en een koelcel van 1.900 m². Tijdens dit project is gewerkt met Joris Ide en Trimo panelen en deuren van BMP en Tempo.

Sligro Deventer
  • Voltooiing: julie 2019
  • Locatie: Deventer, Overijssel
  • Klant: Aan de Stegge Twello BV

Sligro Deventer in vogelvlucht!

Gerelateerde projecten

Michael Lewis Company
Michael Lewis Company
Het Amerikaanse bedrijf MLCo, dat gespecialiseerd is in het distribueren van vliegtuigmaaltijden en luchtvaartbenodigdheden opent haar eerste Europese locatie. Dat doen ze op het bedrijvenpark Nieuw-Prinsenland in Dinteloord.
Jumbo EFC Bleiswijk
Jumbo EFC Bleiswijk
In 2020 hebben we hard gewerkt aan het nieuwste E-fulfilment center van Jumbo Supermarkten. Begin 2021 werd het pand in gebruik genomen en op 3 maart officieel geopend.
Sligro Antwerpen
Sligro Antwerpen
De eerste Sligro-ISPC vestiging opent in Antwerpen. De samenwerking van deze twee horeca-groothandelaren zorgt ook voor de eerste Sligro-vestiging in België.
Sligro BS Berkel en Rodenrijs
Sligro BS Berkel en Rodenrijs
Voor uitbreiding van het Sligro Distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs heeft Mucon 5500m² aan grondoppervlak bijgebouwd. Het bestaande gebouw is door Mucon in 2013 gebouwd, de uitbreiding moest aansluiten op het huidige pand.

Onze klanten

Contact met Mucon

Interesse in één van onze producten en/of projecten? Stel deze vrijblijvend via ons contactformulier.

*
*
*
*