• BREAAM-NL |
  • BIM |
  • QUADCORE

SANDWICHPANELEN

  • 7-23-2018

SANDWICHPANELEN

Een pand of project kan gebouwd worden met veel verschillende doelen. Denk hierbij aan voedselveiligheid, hygiëne, brandwerendheid, temperatuureisen etc. Mucon denkt graag met u mee en zorgt er voor dat bij ieder project de juiste panelen gebruikt worden. Mucon werkt met panelen van diverse gerenommeerde leveranciers. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid een keuze te maken uit een groot assortiment panelen met verschillende eigenschappen, levertijden en kosten.

PIR panelen

Bespaar al tijdens het ontwerp van vries- en koelcellen kostbare energie. Het koelen van ruimtes kost vijf tot acht keer meer dan het verwarmen van ruimtes, kies daarom voor het juiste isolatievermogen van de isolatiepanelen. Dan blijft de geproduceerde koude ook daadwerkelijk in de ruimte waar het thuishoort. De panelen zijn te bestellen vanaf 40 mm dikte tot 220 mm dikte.

Steenwol Panelen

Steenwolpanelen zorgen voor een grotere brandveiligheid. De panelen variëren van een brandveiligheid van 60 minuten tot 240 minuten. Er zijn diverse factoren die invloed hebben op de definitieve overspanning en brandveiligheid van de ruimte. Een goed advies is hierbij dus essentieel, Mucon adviseert u graag en berekent de overspanning in relatie tot de gewenste brandwerendheid.

Neem contact met ons op voor advies over de beste panelen voor uw project!

Mucon werkt samen met de volgende leveranciers:

ONZE KLANTEN

CONTACT

Met het versturen van dit formulier stemt u in met onze privacy voorwaarden


BREDA

Neerloopweg 36
4814 RS Breda

076-5022596

info@mucon.nl

VARSSEVELD

Oude Doetinchemsweg 21
7051 DZ Varsseveld

076-5022596

info@mucon.nl