SLIGRO ANTWERPEN

  • 5-29-2019
Sligro Antwerpen voorzijde
Sligro ISPC Gevel geel

SLIGRO ANTWERPEN

Oplevering December 2018
Locatie Antwerpen, BE
Opdrachtgever Sligro-ISPC België

De eerste Sligro-ISPC vestiging opent in Antwerpen. De samenwerking van deze twee horeca-groothandelaren zorgt ook voor de eerste Sligro-vestiging in België. Deze Sligro locatie wordt gebouwd volgens het Sligro 3.0 concept. Dit nieuwe concept staat in het teken van marktbeleving en vershallen. Mucon heeft in dit project vries en koelcellen gebouwd. Daarbij zijn verschillende vries- en koeldeuren geplaatst. Ook zijn voor zowel de buiten- als de binnenzijde van het pand geïsoleerde panelen gebruikt. Door het gehele pand bedrijfsdeuren, snelroldeuren en pendeldeuren geplaatst.

Voor de binnenzijde van het pand zijn licht en donker grijze panelen gebruikt. Deze panelen zijn allemaal op maat besteld. Aan de binnenzijde van het pand zijn onze panelen niet direct zichtbaar, maar wel functioneel. In een geconditioneerde ruimte, bijvoorbeeld bij de versafdeling, is het van belang dat de temperatuur gelijk blijft. De isolatie panelen zorgen hiervoor. Aan de buitenzijde van het pand is ons werk beter te zien. De gele panelen zijn speciaal voor Sligro bestelt in de juiste geel tint.

De cellen zijn door heel het pand terug te vinden in diverse afmetingen. Zowel in het winkelgebied voor de klanten als achter de schermen zijn koel- en vriescellen gebouwd. De cellen die in het winkelgebied geplaatst zijn, zijn voor zelfbediening. Aan de voorzijde zijn termofrost deuren geplaatst om kleine hoeveelheden te pakken, aan de zijkant is een vriesschuifdeur geplaatst voor het verzamelen van grote hoeveelheden. Deze vriescel is een mooi voorbeeld van de mogelijkheden bij Mucon. Niet standaard, maar wel mogelijk!

Producten in dit project

Panelen van 40, 80, 120 en 150 mm dikte, profielen, vriesdeuren, koeldeuren, bedrijfsdeuren, pendeldeuren, thermofrost deuren en snelroldeuren.

Merken in dit project

Joris Ide, EMS

JoridIde 120mm, 100mm 40mm 150mm

EMS isolatiepaneel 80 mm

ROYAL VAN LENT

In het Westelijk haven gebied van Amsterdam bouwt Mucon aan een scheepswerf voor Royal van Lent.

SLAGERIJ KALDENBERG

In 2015 realiseerde Mucon een centraal gelegen productielocatie voor Slagerij Kaldenberg.

INDOOR SKIHAL ASPEN

In 7 maanden bouwde Mucon deze indoor skipiste van 250 meter lang en 50 meter breed.

ONZE KLANTEN

CONTACT

Met het versturen van dit formulier stemt u in met onze privacy voorwaarden


BREDA

Neerloopweg 36
4814 RS Breda

076-5022596

info@mucon.nl

VARSSEVELD

Oude Doetinchemsweg 21
7051 DZ Varsseveld

076-5022596

info@mucon.nl